Ladda din elbil hemma
Att ladda elbilen hemma ska inte bara vara lätt, det ska också vara säkert och bekvämt. Vi på VCG hjälper dig med skatteavdrag vid köp av laddbox med installation. Beställ din laddbox idag.
Begär offert
Ladda din elbil BMW hemma utar mot bilen

Den enkla och smidiga lösningen för att ladda bilen hemma

För dig som har elbil är en laddbox hemma en självklarhet. Det är enkelt och smidigt att ladda bilen där du bor och du vet att du alltid har en fulladdad bil när du ger dig i väg. Våra stabila laddboxar i hög kvalitet ger dig den laddning du behöver samtidigt som mjukvaran gör det enkelt för dig att hålla koll på förbrukning och kostnad. Installation av laddboxar genom VCG görs alltid av certifierad och tränad personal och efter installation har du tillgång till kundtjänst dygnet runt. På så vis kan du alltid känna dig trygg med din laddningsstation.

Detta får du när du installerar laddbox genom VCG

  • Laddbox av hög kvalitet och stabil hårdvara.
  • Laddare som passar alla elbilar och de flesta miljöer.

  • Total översikt och kontroll över din laddbox genom vår plattform och app.

  • Årlig kontroll och löpande service.

  • Kundtjänst dygnet runt.

  • Stöd för att ladda hemma: skatteavdrag för grön teknik vid köp av laddbox och installation – upp till 50%.

nissan med laddare

Våra laddboxar

Vi erbjuder laddboxar från marknadsledande tillverkare som passar alla elbilar och laddhybrider. Dessa laddboxar är särskilt anpassade för att ladda bil hemma. Med smart laddbox från VCG får du enkelt tillgång till all information om förbrukning och du laddar till ordinarie elavtalspris. Välj en laddbox med fast kabel eller välj en med uttag och effekt på 3,7 – 22 kW.

50% skattereduktion för grön teknik

Det är dags att satsa på grön teknik – och du kan dra nytta av det genom att få stöd när du börjar ladda hemma. Du kan nu göra skatteavdrag på 50% – upp till 50 000 kr – av priset för laddbox och installation när du satsar på ett laddningssystem hemma. Avdraget fungerar som ROT- och RUT-avdrag men är ett separat avdrag med egen kvot. Avdraget täcker både kostnad för material (såsom laddboxen) och arbetet för installationen. Vi sköter det praktiska och gör avdraget direkt på fakturan, så du behöver inte tänka på någonting, men kontakta oss gärna om du har frågor.

 

Passa på att spara på att vara miljövänlig idag!

renault liten alddar bilen

Har du flera laddbara bilar hemma?

Behöver du ladda flera bilar samtidigt hemma erbjuder vi smidiga alternativ för att alltid ha tillgång till laddning.

ELBILSLADDNING potintial

Prenumerera

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
skriv här så hör vi av oss
OFFICES