Ladda bilen på jobbet
Erbjud laddning till medarbetare och besökare
Begär offert

Smidigt och enkelt att ladda elbilen på jobbet då det är skattefritt

– för medarbetare och besökare

Nu har ni möjlighet att ligga steget före vad gäller miljötänk i er organisation, genom att låta era medarbetare ladda bilen på jobbet. Bidra till en bättre framtid och erbjud samtidigt era medarbetare och besökare ett smidigt sätt att fylla på bilen när de är på plats. Vi utformar en helhetslösning som passare era behov av laddning och hanterar sedan alla detaljer kring planering, installation, service och drift. Vår kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt så att allt fortlöper smidigt – och ni kan fokusera på er verksamhet. 

nissan med laddare

VCG AB

erbjuder smidiga helhetslösningar anpassade till er

Våra laddstationer passar alla laddbara bilar, ryms i de flesta miljöer och kan användas av både medarbetare och besökare. När ni anlitar oss för hela processen får ni en leverantör som sköter rubbet. Vi finns tillgängliga för rådgivning och sköter installation av laddstation, fakturering, löpande service och underhåll. Vårt enkla system innebär att alla användare betalar för sin egen förbrukning – utan att ni behöver tänka på det. Våra laddstationer optimerar laddning och ger er tillgång till all relevant statistik över elförbrukning. 

Vi erbjuder även:

  • Tillgång till vårt utbredda laddnätverk runt om i landet
  • Kundtjänst dygnet runt
  • Årlig kontroll av hårdvara
BMW lddar på en BRF

Satsa på hållbarheten och miljö få 50% investeringsstöd efter att vi installerar.

Genom investeringsstödet Ladda från Naturvårdsverket kan företag och få bidrag genom att installera laddstationer för sina anställda och besökare. Bidraget garanteras så länge det finns pengar i potten och uppgår till 50% av kostnaderna eller max 15 000 kr per laddningspunkt. Är ni ett företag som vill erbjuda publika laddstationer till allmänheten kan ni också söka bidrag genom Klimatklivet. Vi hjälper er gärna med rådgivning om ansökan. 

Gör skillnad varje dag tänk på miljön och agera nu.

Miljömedvetet företagande blir bara större. Att profilera sig som ett företag som tar klimatet på allvar är ett starkt sätt att visa vilka ni är – och bli konkurrenskraftiga på kuppen. Locka både toppkandidater och viktiga kunder till er arbetsplats genom att erbjuda laddstationer på era parkeringar och låta dem ladda bilen på jobbet

. VCG hjälper er göra gott och tjäna på det.

annika vill åka bilen glömde laddare i bilen

Produkter och tjänster

VCG är en distributör och operatör av laddstationer och tillbehör. Vi levererar marknadens mest flexibla lösningar för att hantera små- och storskalig elbilsladdning hos privatpersoner och företag samt i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi opererar även gatuplacerade laddstationer till allmänheten runt om i Sverige och Europa.

Följ vår enkla process och spara upp till 50% genom avdrag.

1

Beslut om laddningsbehov

Organisationen uppskattar behov av antal laddstationer baserat på behov och efterfrågan.

2

Offert

Vi skickar offert efter platsbesök. Organisationen fattar beslut och ansöker om bidrag från Naturvårdsverket.

3

Ansökan beviljas

Ansökan hos Naturvårdsverket godkänns i samtliga fall så länge pengar finns i potten. Installation bokas in.

4

Installation

Installation och driftsättning genomförs. Ansökan om utbetalning skickas in till Naturvårdsverket

5

Börja ladda

Nu kan era medlemmar börja ladda! Bidraget betalas ut.

Prenumerera

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
skriv här så hör vi av oss
OFFICES