Laddinfra handlar inte om en laddare
Det är en helhet som man behöver ha på plats
Kontakta oss

Välkommen till våra Produkter och Tjänster

På Vehicle Charge Grid Sweden AB (VCG) är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa laddningslösningar och tjänster för elbilar. Vår expertis sträcker sig från avancerade laddningsstationer till integrerade mjukvarusystem, allt designat för att möta de skiftande behoven hos våra kunder.

Våra produkter inkluderar en rad olika laddare, från AC/DC-laddare för hemmabruk till kraftfulla DC-snabbladdare för offentliga platser och destinationer. Vi erbjuder även innovativa lösningar som V2H (vehicle-to-home) och V2G (vehicle-to-grid), som inte bara laddar ditt fordon utan också bidrar till ett mer hållbart energisystem.

Förutom våra produkter tillhandahåller vi en rad tjänster för att säkerställa en smidig och effektiv laddningsupplevelse. Detta inkluderar installation och underhåll av laddningsstationer, nätverkstjänster för övervakning och hantering av laddningsprocessen, betalningstjänster för enkel transaktion, samt konsultation och rådgivning för att anpassa laddningslösningar efter specifika behov.

Utforska vårt utbud av produkter och tjänster och upptäck hur vi kan hjälpa dig att göra övergången till eldrift enkel och problemfri.

Strategisk EV-Laddningsplanering

1

Strategisk Planering

analyserar trafik- och efterfrågemönster för att optimera EV-laddningsplacering och kapacitet.

2

Förköpsvägledning

VCG utvärderar infrastruktur och förutser framtida EV-laddningsbehov genom trendanalys.

3

Strategisk Planering

Genom att analysera laddningsmönster och användardata förbättrar vi drift och kundnöjdhet.

Våra laddare

AC laddare

AC laddare för hemma, jobbet eller till större garage lösningar

DC laddare

DC laddare för centrum eller flottor som behöver lite mer kraft

Publika laddare

Laddare för publika användning DC och AC laddare

Högeffekt laddare

Högeffekt laddare för snabb laddning för bilar och lastbilar

V2G & V2X

Fordon till elnät & fordon till hem eller annat. laddare som är redo för behovet att sälja tillbaka elen.

Integrerat system

Solpanelssystem kombinerat med batterisystem gör det möjligt att ansluta laddningssystem för fordon.

Våra mjukvara tjänster

Laddsystem

Mjukvarulösning baserad i molnet som hanterar kommersiella laddningsnätverk för elbilar. Lösningen för laddning av elbilar består av en komplett uppsättning modulära tjänster som gör det möjligt för industrins aktörer, såsom energibolag, restaurangkedjor eller biltillverkare, att bli aktörer på laddningsmarknaden, driva och fakturera användning av laddstationer.

En APP många möjligheter

Optimera din rutt med vår app som planerar effektiva vägar med hänsyn till tillgängliga laddningsstationer för en smidig resa.

Betalsystem

Vi erbjuder betalsystem och laddhanteringssystem för att kunna ha kontroll på din laddning, och även historik.

Flotta betalhantering

Vi erbjuder fordonsflottshantering med realtids-spårning av fordon, förare och last samt avancerade rapportfunktioner för analys av prestanda och bättre resultat.

Support & konsultaion

Konsultaion

Vid behov utav konsultation så får du hjälp med laddinfrastruktur experter

Support

24/7 support och mycket mer hjälp för era besökare

Service & underhåll

Alla våra kunder får service och underhåll året runt

Installation

Vid behov utav konsultation så får du hjälp med laddinfrastruktur experter

Utbildning laddinfra

VI hjälper våra kunder att komma igång med laddinfra för att kunna sköta sina anläggningar

Split

Våra Produkter:

På Vehicle Charge Grid Sweden AB (VCG) erbjuder vi ett omfattande utbud av laddningsprodukter för elbilar, designade för att möta behoven hos både privatpersoner och företag. Våra produkter inkluderar:

1. AC/DC Hemladdare: Perfekta för hemmabruk, dessa laddare erbjuder en bekväm och effektiv laddningslösning för din elbil.

2. DC Snabbladdare: Idealiska för offentliga platser och destinationer, våra snabbladdare säkerställer snabb och effektiv laddning för alla typer av elbilar. läs mer här

3. V2H och V2G Lösningar:  Våra innovativa vehicle-to-home och vehicle-to-grid lösningar inte bara laddar ditt fordon, utan bidrar också till ett mer hållbart och effektivt energisystem.

Varje produkt är noggrant utformad för att erbjuda hög prestanda, pålitlighet och användarvänlighet, och bidrar till en smidig övergång till eldrift. läs här

Software

Vår Mjukvara:

På Vehicle Charge Grid Sweden AB (VCG) förstår vi att en effektiv och användarvänlig mjukvara är lika viktig som hårdvaran. Vår mjukvara är utformad för att ge en sömlös och intuitiv laddningsupplevelse. Funktionerna inkluderar:

 • Laddningshantering: Vår mjukvara ger dig full kontroll över laddningsprocessen, med möjlighet att övervaka, schemalägga och justera laddningen efter dina behov.
 • Användarvänligt Gränssnitt: Enkel och intuitiv navigering gör det enkelt för användare att hantera sina laddningsinställningar och övervaka laddningsstatus.
 • Betalningsintegration: Smidiga och säkra betalningslösningar integrerade direkt i mjukvaran för en problemfri transaktion.
 • Dataanalys och Rapportering: Avancerade analysverktyg som ger insikter om användningsmönster, energiförbrukning och kostnadseffektivitet.
 • Spotpris integration: för att kunna hantera varje enskild användare som en egen intent och flexibel prissättning.

Vår mjukvara är utformad för att vara flexibel och skalbar, vilket gör den lämplig för både privatpersoner och företag. Den bidrar till att göra laddningsprocessen mer effektiv, bekväm och kostnadseffektiv.

consulting and installation

Våra Tjänster:

På Vehicle Charge Grid Sweden AB (VCG) erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster för att komplettera våra laddningsprodukter och mjukvarulösningar. Våra tjänster inkluderar:

 1. Installation: Professionell och säker installation av laddningsstationer, utförd av våra certifierade tekniker.

 2. Underhåll och Support: Regelbundet underhåll och pålitlig support för att säkerställa att din laddningsutrustning alltid fungerar optimalt.

 3. Nätverkstjänster: Övervakning och hantering av laddningsnätverk för att optimera prestanda och tillgänglighet.

 4. Konsultation och Anpassning: Expertkonsultation för att anpassa laddningslösningar efter dina specifika behov och krav.

 5. Utbildning och Information: Utbildning och informationsmaterial för att hjälpa användare att förstå och effektivt använda sina laddningslösningar.

Våra tjänster är utformade för att ge dig en problemfri och effektiv laddningsupplevelse, och vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig med alla dina laddningsbehov.

support

Support och Uppföljning:

På Vehicle Charge Grid Sweden AB (VCG) är vi engagerade i att erbjuda exceptionell support och uppföljning för att säkerställa att våra kunder alltid har en positiv och problemfri upplevelse. Våra support- och uppföljningstjänster inkluderar:

 1. Teknisk Support: Tillgänglig support för alla tekniska frågor eller problem som kan uppstå med våra laddningsprodukter och mjukvarulösningar.

 2. Felsökning och Reparation: Snabb och effektiv felsökning samt reparation vid behov för att minimera driftstopp och säkerställa kontinuerlig drift.

 3. Uppdateringar och Förbättringar: Regelbundna uppdateringar och förbättringar av både hårdvara och mjukvara för att säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsåtgärderna.

 4. Användarfeedback och Förbättringsförslag: Aktiv uppföljning för att samla in användarfeedback och förbättringsförslag, vilket hjälper oss att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster.

 5. Personlig Uppföljning: Dedikerad kundservice som erbjuder personlig uppföljning för att säkerställa att alla kundbehov och förväntningar uppfylls.

Vårt mål är att erbjuda en support- och uppföljningstjänst som inte bara löser problem, utan också bidrar till en förbättrad användarupplevelse och kundnöjdhet.

skriv här så hör vi av oss
OFFICES

Prenumerera

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.