Ladda Bilen på jobbet
Erbjud laddning till medarbetare och besökare
Begär offert

Smidigt och enkelt

– för medarbetare och besökare

Nu har ni möjlighet att ligga steget före vad gäller miljötänk i er organisation, genom att låta era medarbetare ladda bilen på jobbet. Bidra till en bättre framtid och erbjud samtidigt era medarbetare och besökare ett smidigt sätt att fylla på bilen när de är på plats. Vi utformar en helhetslösning som passare era behov av laddning och hanterar sedan alla detaljer kring planering, installation, service och drift. Vår kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt så att allt fortlöper smidigt – och ni kan fokusera på er verksamhet. 

laddstation lyser grön
nissan med laddare

VCG AB

erbjuder smidiga helhetslösningar anpassade till er

Våra laddstationer passar alla laddbara bilar, ryms i de flesta miljöer och kan användas av både medarbetare och besökare. När ni anlitar oss för hela processen får ni en leverantör som sköter rubbet. Vi finns tillgängliga för rådgivning och sköter installation av laddstation, fakturering, löpande service och underhåll. Vårt enkla system innebär att alla användare betalar för sin egen förbrukning – utan att ni behöver tänka på det. Våra laddstationer optimerar laddning och ger er tillgång till all relevant statistik över elförbrukning. 

Vi erbjuder även:

  • Tillgång till vårt utbredda laddnätverk runt om i landet
  • Kundtjänst dygnet runt
  • Årlig kontroll av hårdvara
BMW lddar på en BRF

Tjäna på att tänka grönt - 50% investeringsstöd vid installation

Genom investeringsstödet Ladda från Naturvårdsverket kan företag och få bidrag genom att installera laddstationer för sina anställda och besökare. Bidraget garanteras så länge det finns pengar i potten och uppgår till 50% av kostnaderna eller max 15 000 kr per laddningspunkt. Är ni ett företag som vill erbjuda publika laddstationer till allmänheten kan ni också söka bidrag genom Klimatklivet. Vi hjälper er gärna med rådgivning om ansökan. 

Visa vad ni står för

Miljömedvetet företagande blir bara större. Att profilera sig som ett företag som tar klimatet på allvar är ett starkt sätt att visa vilka ni är – och bli konkurrenskraftiga på kuppen. Locka både toppkandidater och viktiga kunder till er arbetsplats genom att erbjuda laddstationer på era parkeringar och låta dem ladda bilen på jobbet

. VCG hjälper er göra gott och tjäna på det.

annika vill åka bilen glömde laddare i bilen

Produkter och tjänster

VCG är en distributör och operatör av laddstationer och tillbehör. Vi levererar marknadens mest flexibla lösningar för att hantera små- och storskalig elbilsladdning hos privatpersoner och företag samt i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi opererar även gatuplacerade laddstationer till allmänheten runt om i Sverige och Europa.

FR: 3000kr

Hårdvara

Vi erbjuder olika hårdvaror

FR: 60 Kr/mån

Mjukvara och App

FR: 2000kr

Installation

FR: 2000kr

Helhets lösning

Några av de många bilmärken vi laddar

Våra laddare passar alla laddbara bilar. Detta innebär att du investerar i en laddare som funkar för din bil – och tvärtom. Detta gäller vare sig du använder laddning längs vägen genom vår VGC App till VCGs publika laddnätverk, har laddbox hemma, eller om du har satsat på en helhetslösning för alla dina laddningsbehov.

Registrera dig för laddningsabonnemang och få 30% rabatt på laddning vid alla våra stationer

Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name

Följ vår smidiga process med upp till 50% ersättning

1

Beslut om laddningsbehov

Organisationen uppskattar behov av antal laddstationer baserat på behov och efterfrågan.

2

Offert

Vi skickar offert efter platsbesök. Organisationen fattar beslut och ansöker om bidrag från Naturvårdsverket.

3

Ansökan beviljas

Ansökan hos Naturvårdsverket godkänns i samtliga fall så länge pengar finns i potten. Installation bokas in.

4

Installation

Installation och driftsättning genomförs. Ansökan om utbetalning skickas in till Naturvårdsverket senast 3 månader efter installation.

5

Börja ladda

Nu kan era medlemmar börja ladda! Bidraget betalas ut.