Erbjud laddning i er BRF
Få gratis offert idag
Begär offert

Laddning i fastigheten

Att kunna ladda hemma är en förutsättning för att ha elbil – vare sig man bor på landet eller i stan. Genom att erbjuda laddning i nära anslutning till er bostadsrättsförening (BRF) blir ert bostadshus mer attraktivt för potentiella köpare.

Är du nyfiken på hur ni kan installera elbilsladdning vid er bostadsrättsförening, gemensamhetslokal, eller hyreshus? Ta kontakt med vårt erfarna team genom att fylla i en intresseanmälan nedan så kan vi gemensamt gå igenom den bästa, skräddarsydda lösningen för just era behov.

laddstation lyser grön
Go green Power VCG

Vi sköter jobbet

– ni får fördelarna

Olika fastigheter har olika behov av laddningsstationer och utrymme. Genom att gå igenom era behov kan vi utforma en helhetslösning som passar era behov, med smidiga betalningslösningar och app-tillgång för boende eller besökare, dygnet-runt kundtjänst och snabb service, samt garanti på installation och årlig kontroll av hårdvara. Detta innebär att ni får precis de laddningsmöjligheter era boende eftersöker, utan huvudvärken det innebär att sköta betalningar och underhåll själva.

kvinna som laddar sin elbil

Rättvist

– och enkelt för alla

Genom att kombinera laddstationer med vår lättanvända mjukvara kan individuella användare ha koll på sin åtgång – och bara betala för den laddning just de använder. Våra laddstationer passar alla laddbara bilar och de flesta miljöer.

Samtidigt hanterar vi:

  • Underhåll
  • Drift
  • Fakturering/Betalningshantering

Så att ni kan fokusera på annat, trygga i vetskapen att alla boende har möjlighet till den laddning de behöver.

 

Ladda Bilen

- Garanterat bidrag för laddinvestering

Sverige satsar på miljövänliga fordon. Genom investeringsstödet Ladda Bilen från Naturvårdsverket kan företag och organisationer – inklusive bostadsrättföreningar – få bidrag genom att installera laddstationer. Bidraget garanteras så länge det finns pengar i potten och uppgår till 50% av kostnaderna eller max 15 000 kr per  laddningspunkt. Vill du veta mer så hjälper vi självklart till med information och ansökan.

 

 

el bil märke på marken

Produkter och tjänster

VCG är en distributör och operatör av laddstationer och tillbehör. Vi levererar marknadens mest flexibla lösningar för att hantera små- och storskalig elbilsladdning hos privatpersoner och företag samt i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi opererar även gatuplacerade laddstationer till allmänheten runt om i Sverige och Europa.

FR: 3000kr

Hårdvara

Vi erbjuder olika hårdvaror

FR: 60 Kr/mån

Mjukvara och App

FR: 2000kr

Installation

FR: 0 kr

Helhets lösning

Några av de många bilmärken vi laddar

Våra laddare passar alla laddbara bilar. Detta innebär att du investerar i en laddare som funkar för din bil – och tvärtom. Detta gäller vare sig du använder laddning längs vägen genom vår VGC App till VCGs publika laddnätverk, har laddbox hemma, eller om du har satsat på en helhetslösning för alla dina laddningsbehov.

Registrera dig för laddningsabonnemang och få 30% rabatt på laddning vid alla våra stationer

volvo märke 2
BMW märke
MAzda el bil
volkswagen
Tesla
Audie
BYTON
Opel elbil

Följ vår smidiga process med upp till 50% ersättning

1

Beslut om laddningsbehov

Organisationen uppskattar behov av antal laddstationer baserat på behov och efterfrågan.

2

Offert

Vi skickar offert efter platsbesök. Organisationen fattar beslut och ansöker om bidrag från Naturvårdsverket.

3

Ansökan beviljas

Ansökan hos Naturvårdsverket godkänns i samtliga fall så länge pengar finns i potten. Installation bokas in.

4

Installation

Installation och driftsättning genomförs. Ansökan om utbetalning skickas in till Naturvårdsverket senast 3 månader efter installation.

5

Börja ladda

Nu kan era medlemmar börja ladda! Bidraget betalas ut.