fbpx
DC snabbladdning
Gör din plats till en destination för elbilister. Vår laddlösningar för snabbladdare lockar besökare och bidrar till hållbarhet.
Begär offert
vcg30_storlek
30 - 40kW

DC 30kW destinationsladdare

Destinationsladdare för tätorter, centrum eller där man behöver ladda snabbt. Passar perfekt för publik miljö.

Mer info
VCG60_V2G_V2X_Höger
60kW

DC 60kW V2G destination laddare

Upptäck den senaste teknologin inom publik laddning med vår DC 60 kW V2G destinationladdare, som erbjuder högpresterande laddningskapacitet.

Mer info
360KW EV Charging Station_storlek
60kW-360 kW

60 och 180 eller 360 kW två uttagsladdare

Med kapacitet på 60, 180 och 360 kW möjliggör våra uttagsladdare snabb och effektiv laddning för att möta olika krav från elfordon.

Mer info
splitt_storlek
480/640kW

480 till 640 kW två uttagsladdare

Med kapacitet för upp till tre dispensrar och sex laddningskontakter ger våra laddare mångsidig och kraftfull laddningsförmåga.

Mer info

DC LADDARE 30-40 Kw

En destinationsladdare för era besökare eller för era fordon

VCG30K2 DC-laddaren är speciellt utformad för enkel väggmontering eller installation på stolpe för snabbladdning av elbilar enligt CCS / CHAdeMO / GBT-standard. Dess lilla storlek och låga vikt gör den enkel att installera och flytta. IP54-skydd garanterar en robust och hållbar användning utomhus. Den stödjer ett valfritt 32A AC-ladduttag och levererar valfria bärbara tillbehör.

Vi har många andra allternativ

Kontakta oss och låt oss hjälpa dig att skräddarsy den laddningslösningen för dina unika krav – vi gör det med glädje och utan extra kostnad.
DC FAST CHARGER 30kW_40kW

V2G eller V2X & ISO 15118

V2G och V2X med ISO 15118

 

Framtidssäkra din laddningsinfrastruktur med V2G och V2X-teknologi, implementerade med ISO 15118-standarder för en komplett och effektiv laddningsupplevelse.

VCG60K4-Fast-DC

HÖGEFFEKTLADDARE

DC 60 till 180
VCG_60_180_360_gråvitt
60 - 360 kW

60, 180 ELLER 360 KW laddare

Utforska våra fristående laddningsalternativ med kapacitet på 60, 180 eller 360 kW, som stödjer CCS, CHAdeMO och Typ 2-standarder för en mångsidig laddningslösning.

Mer info

HÖGEFFEKTLADDARE MED FLERTAL UTTAG

480/640 KW laddstationer

VCG450 kW
 • Du kan välja antal uttag: 2, 4 eller 6 uttag.

 • Lastbalansering ingår.

 • Skydd, mätare samt skärm för kommunikationen ingår.

 • Kyld kabel och betalterminal går att lägga till som tillval.

 • Rätt protokoll: OCPP 1.6, med möjlighet till uppgradering.

 • System för helöversikt.

 • Certifierad för ISO 15118.

VCG480 superladdare
skriv här så hör vi av oss
OFFICES

Kompetensportalen

Vid köp av laddstationer med installation, kan du dra nytta av grönteknikavdraget, en skattereduktion som erbjuds av Skatteverket. Observera att alla tilläggsprodukter eller -tjänster som beställs i samband med installationen kommer att debiteras till 50 % av deras ordinarie pris, tack vare detta avdrag.

En standardinstallation av laddbox för elbilar är vanligtvis dimensionerad för en laddeffekt på 11 kW. Det innebär att kabeldragningen från elcentralen till laddboxen och säkringen är anpassade för att hantera upp till 11 kW.

Genom att uppgradera din installation till 22 kW förbereder du för framtiden, vilket gör det möjligt för dig att utnyttja upp till 22 kW laddeffekt. Även om din nuvarande bil kanske inte stöder 22 kW laddning, är chansen stor att din nästa bil gör det. Med teknikutvecklingen inom elbilssektorn ökar både laddeffekt och batterikapacitet ständigt, så det är ett smart drag att tänka framåt.

Vår rekommendation:
För att dra full nytta av en laddbox som stödjer 22 kW, bör hela installationen göras med detta i åtanke. Genom att uppgradera installationen i samband med att laddboxen installeras, kan du spara pengar eftersom 50% av kostnaden kan täckas av det gröna avdraget. Att vänta med uppgraderingen kan innebära större kostnader och komplikationer eftersom det gröna avdraget inte längre är tillämpligt.

Skillnaden i laddeffekt:
Att välja mellan olika laddeffekter påverkar hur snabbt ditt fordon laddas. Här är några exempel på hur olika inställningar påverkar laddtiden:

 • Med 1-fas 16A (3,7 kW) laddas bilen ungefär med 2 mil per timme.
 • Väljer du 1-fas 32A (7,4 kW) ökar det till ungefär 3 mil per timme.
 • En installation med 3-fas 16A (11 kW) möjliggör laddning med cirka 5 mil per timme.
 • Med 3-fas 32A (22 kW) kan du ladda upp till 11 mil per timme.

 

Att uppgradera till 22 kW är alltså en investering i framtiden, som säkerställer att din laddinfrastruktur håller jämna steg med utvecklingen och möjliggör snabbare laddning.

Med laddabonnomang du betalar 2416 SEK per år vilket innebär 200 SEK per månad.

Vi erbjuder 20% för all laddning som sker på vår APP.

Lastbalansering förklaras som en metod som optimerar elbilsladdningen genom att justera laddningseffekten baserat på hushållets aktuella elförbrukning. Detta innebär att om huset använder mycket ström, reduceras strömmen till laddboxen för att undvika att huvudsäkringen överbelastas. Genom detta säkerställs att både hushållets behov och elbilens laddning hanteras effektivt utan att riskera elsystemet.

Fördelarna med lastbalansering inkluderar skydd för huvudsäkringen, enklare hantering av elbilsägande och undvikande av dyrare elabonnemang. Istället för att behöva manuellt planera din elbils laddning för att undvika hög totalförbrukning eller uppgradera din huvudsäkring – vilket kan medföra högre abonnemangskostnader – låter lastbalansering dig ladda din bil bekymmersfritt närhelst det passar dig, med den tillgängliga strömmen.

Att inkludera lastbalansering i ditt laddningssystem rekommenderas starkt för att förenkla din elbilsladdning och potentiellt spara pengar genom att undvika onödiga uppgraderingar av din huvudsäkring.

Laddabonnemang

Med laddabonnomang du betalar 2416 SEK per år vilket innebär 200 SEK per månad.

Vi erbjuder pris för 3,5 sek per kW på alla VCG stationer